Over mezelf

cropped-img_8269-e1533074095930.jpg

Hoi daar! Ik ben Wendy Dirven, 31 jaar en woon in Antwerpen. Misschien kennen jullie mij nog van het VTM-programma Blind Getrouwd. Mijn deelname aan dat programma was een fantastisch en intens avontuur. Soms was het best confronterend, maar door die ervaring weet ik nu beter dan ooit wat ik wil. Het gaf me het duwtje in de rug dat ik nodig had om mijn eigen ding te doen. 

Met Follow your butterflies wil ik vooral jonge vrouwen inspireren om hun gevoel te volgen en hun dromen na te jagen. Alles begint met van jezelf te houden en in jezelf te geloven. Zorg dragen voor je lichaam en geest is daarbij essentieel. Als je je goed in je vel voelt, is dat immers het halve werk. Deze lijn trek ik door in mijn blogposts.

Daarnaast vind ik het belangrijk om met volle teugen te genieten van het leven. Ik probeer een positieve twist te geven aan alles wat op mijn pad komt. Het is een mentaliteit die ik graag met iedereen wil delen. 

Je zal overigens merken dat ik een grote liefhebber ben van citaten. Niets zo efficiënt als een krachtige quote om je in de juiste mindset te brengen. Deze komt spontaan bij me op als ik dit schrijf: “You don’t have to see the whole staircase, just take the first step.” Omschrijft perfect hoe ik me nu voel!

Veel leesplezier!

Liefs,
Wendy